Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 mars 21.17

17 mars 14.16, Mord/dråp, försök, Hässleholm

Man knivskuren, Stortorget.

Polis skickas till Stortorget med anledning av ett bråk där en man ska ha blivit knivskuren av en annan. Ambulans skickas också till platsen för att ta hand om den skadade. En kvart senare grips en misstänkt gärningsman på baksidan av järnvägsstationen. Den skadade mannens tillstånd är inledningsvis okänt. Polis på Stortorget förhör vittnen och söker efter föremål som gärningsmannen kan ha slängt eller tappat. En polispatrull åker också till sjukhuset för att om möjligt prata med målsägaren och säkra eventuella spår. Brottsrubriceringen är inledningsvis inte fastställd.

 

21:06 En förundersökning om försök till mord är inledd. Den gripne, en man i 20-års åldern, är nu anhållen för mordförsök. Polisen söker vittnen till händelsen, som inträffar på Vattugatan, i anslutning till Stortorget. Alla iakttagelser gjorda i området som kan hjälpa utredningen fram, tas tacksamt emot av Polisen via växeln 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen