Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 mars 15.26

17 mars 14.35, Bråk, Sigtuna

Samtal om bråk mellan flera personer på station Märsta.

Polisen fick samtal om att flera personer slogs med varandra på station Märsta. Några av de uppgifter som kom till polisen var att några av personerna slogs med tillhyggen.

Polisen är på väg för att se ifall någon är skadad samt för att ta reda på vad som har hänt. Tills polisen har gjort det inledande arbetet på perrongen kommer inga tåg passera stationen.

Uppdatering klockan 14:51

Det tågstopp som har varit vid stationen Märsta är hävt.

Uppdatering klockan 15:10

Poliserna som är på plats har inte träffat på någon skadad person. Enligt uppgift var det minst fem personer som bråkade med varandra och sedan lämnade platsen åt olika håll.

Uppdatering klockan 15:24

Polisen har inte träffat på något brottsoffer eller gärningspersoner. Polisen kommer skriva anmälan angående misshandel samt brott mot vapenlagen. Brott mot vapenlagen då det finns uppgift att ett skjutvapen har varit synligt i den grupp av personer som bråkade med varandra.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen