Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 mars 22.36, Övrigt, Kristianstad

Vittnen gällande mordförsök, Västra Boulevarden.

Torsdag den 15 mars inträffar ett morförsök på Västra Boulevarden i Kristianstad, inne i en butikskiosk, där två män får stick/skärskador. Den misstänkte gärningsmannen avviker från platsen. Han grips senare, och anhålls misstänkt för försök till mord. Polisen är i behov av vittnen till mordförsöket, och vill därför komma i kontakt med de kunder, som befann sig inne i butikskiosken vid tillfället för händelsen. Vänligen kontakta Polisen via växeln 114 14. Även andra iakttagelser gjorda på och runt Resecentrum, innan och vid  tidpunkten för mordförsöket, kan vara viktiga för utredningen.  Även dessa tas tacksamt emot via  växeln 114 14.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen