Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 mars 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson

01.02 Göteborg, misstänkt skjutning
På Kalendervägen uppger en man 25-årsåldern att han blivit beskjuten. Två män ska ha väntat på honom vid Kalendervägen och avlossat två skott. Inget av skotten träffade och den beskjutne mannen kunde springa från platsen. Polisen har sökt i området men i nuläget har ingen brottsplats eller tomhylsor hittats. En anmälan om försök till mord är upprättad. 

02.27 Falköping, inbrott
Vid Floby kyrka har det varit inbrott i byggnad. Larmet har utlöst och man har brutit sig in och stulit en gräsklippare till ett värde av 80.000:-. Polis har varit och gjort brottsplatsundersökning men ingen har ännu gripits. 

02.37 Svenljunga, brand
I Åstarp har det brunnit i en byggnad med 24 djur. Det är en lösdriftshall som brunnit och alla djuren ska enligt uppgift ha räddats. Räddningstjänst samt polis på plats. Oklar brandorsak och polisen skriver en anmälan om mordbrand. 

03.56 Bollebygd, brand
Vid Skäresjön har ett fritidshus brunnit ner till grunden. Räddningstjänst har varit på plats och arbetat med släckningen. Inga personer fanns i stugan. Polisen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott. 

05.45 Göteborg, rån
Vid Lundens skola har en man i 25-årsåldern blivit rånad. Han ska ha blivit påhoppad bakifrån och båda har åkt i backen. Offret lyckas slå sig loss och springa från platsen. Inga uppgifter om personskador eller vad som är stulet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen