Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 mars 13.55, Narkotikabrott, Värnamo

Fyra personer gripna för narkotikabrott.

06.01 En polispatrull stoppade en bil för kontroll vid E4 i höjd med Värnamo. Föraren, en man i 40-årsåldern, blev direkt misstänkt för grov olovlig körning eftersom att han inte har något körkort. I bilen satt också två män i 30-årsåldern och en kvinna i 45-årsåldern.

Polisen fattade beslut om husrannsakan i bilen och hittade bland annat något som misstänktes vara narkotika. Samtliga fyra greps, misstänkta för narkotikabrott i överlåtelsesyfte. Dessutom hittades sammanlagt sju knivar, en soft airgun och en påk. Bilen togs i beslag enligt trafikbrottslagen 7§ för att förhindra fortsatt brottslighet.

Föraren misstänktes för drograttfylleri och även de andra tre visade tecken på att vara påverkade av narkotika. Samtliga fick lämna blodprov. Polisen har även skrivit anmälningar om brott mot knivlagen och ringa narkotikabrott (eget bruk).

13.50 Efter förhör har åklagare fattat beslut om att ingen av de fyra misstänkta ska anhållas. Orsaken till att de släpptes på fri fot är att de inte bedöms riskera att förstöra förundersökningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen