Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 18 mars 17.06

18 mars 15.41, Trafikbrott, Stockholm

Personbilsförare vägrade stanna när polisen skulle genomföra en fordonskontroll.

Polisen aktiverade larmet när den personbilsförare de skulle stoppa och kontrollera vägrade stanna. Då var de på Essingeleden södergående i höjd med Essingeöarna.

Personbilsförare körde ner mot Södra länken och vid trafikplats Åbyvägen gjorde polisen ett aktivt stopp. Föraren och passagerarna sprang från platsen. Polisen kontrollerar tre personer som har sprungit från personbilen. 

Polisen söker fortfarande efter ännu en person som sprang ifrån platsen. I det sökandet används bland annat hundpatrull.

Uppdatering klockan 16:57
De tre personerna som polisen kontrollerade greps misstänkta för bilstöld. Personbilen bärgades från platsen för teknisk undersökning.

Tre personer är förda till sjukhus med ambulans för kontroll av nacksmärta. Dessa satt i en av de två personbilar som skadades i samband med förföljandet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen