Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 18 mars 20.10

18 mars 18.19, Trafikolycka, Markaryd

Lastbil och personbil i trafikolycka, E4, trafikplats Strömsnäsbruk.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till E4, trafikplats Strömsnäs, där en lastbil kört in i en stillastående personbil, i norrgående riktning. Enligt uppgift ska olyckan inte medfört några personskador, men bilen kommer att behöva bärgas från platsen. Vägen stängs av under tiden.

20:06 Polis är klar på plats. Bilen hade fått punktering, och föraren hade kört den in till vägrenen, med varningsblinkers på. Lastbilen, som hade flera bilar framför sig, hann inte väja, utan körde in i bilens vänster baksida, och även vänster backspegel. Vid tillfället för kollisionen satt tre kvinnor i bilen. De kontrollerades av ambulans på plats, men ingen behövde åka med för fortsatt vård. Bilen bärgades från platsen. Det finns i nuläget ingen misstanke om brott bakom olyckan. Vägen är åter fullt framkomlig.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen