Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 mars 20.50, Misshandel, Mjölby

En person förd till sjukhus med lättare skada.

20.27 en inringare ringde till polisen om att det skulle ha varit någon typ av bråk i ett bostadshus i Mjölby. Inringaren trodde att någon kunde ha blivit skadad.

20.29 två polispatruller är på väg till platsen. Även ambulans tillkallas.

20.35 polisen är framme på platsen och börjar undersöka vad som kan ha hänt. Polisen träffar på en kvinna som verkar vara inblandad i bråket.

20.40 polisen undersöker en lägenhet i huset och där inne anträffas en man i 35-årsåldern som har en mindre allvarlig sårskada. Mannen förs till sjukhus med ambulans.

20.59 kvinnan som polisen träffat på grips som misstänkt för grov misshandel. Hon är i 55-årsåldern. Den aktuella lägenheten spärras av i väntan på en kriminalteknisk undersökning. Polisen kommer att påbörja en dörrknackning i huset för att undersöka om det finns vittnen.

Den gripna kvinnan kommer efter tillnyktring att förhöras varefter  åklagare kommer att besluta om den fortsatta förundersökningen.

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen