Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 mars 21.59

19 mars 21.41, Olaga hot, Norrköping

Barn utsattes för hot, en gripen.

18.29 ett barn ringer till polisen och berättar att hen och en kompis blivit hotade av en man med kniv i bostadsområdet Kneippen.

18.31 fyra polispatruller åker till området för att ta reda på vad som hänt.

18.36 polisen är framme och påbörjar arbetet. Polisen träffar på de båda barnen som blivit utsatta på gatan, utomhus. De är i nedre tonåren. Polisen börjar också söka efter en misstänkt person.

18.43 ytterligare fyra barn anträffas och de berättar att de också har blivit utsatta.

18.46 en misstänkt man i 45-årsåldern påträffas och han grips som misstänkt för olaga hot. Mannen förs till polisstationen där han kommer att förhöras. Därefter kommer åklagare att besluta om den fortsatta förundersökningen.

20.15 polisen har påbörjat en utredning om olaga hot. Förhör med de drabbade har hållits och en husrannsakan har genomförts i den gripnes bostad.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen