Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 mars 05.59

19 mars 22.29, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Nattens händelser i länet.

19:48 - Rattfylleri, Luleå
En man i 30-årsåldern är misstänkt för olovligt körning och drograttfylleri efter att ha stoppats av av en polispatrull på Östermalm. Han fick följa med för provtagning och förhör.

21:47 - Olaga hot, Luleå
En kvinna i 65-årsåldern är misstänkt för olaga hot och hemfridsbrott efter att ha dragit kniv mot en annan person i en bostad i en mindre ort i Luleå kommun. Två polispatruller har varit till platsen och hört de inblandade. Kvinnan omhändertagen på grund av berusning. Inga personskador.

22:03 - Fjällräddning, Arjeplog
Samtal inkommer om en man i 45-årsåldern som har någon form av kramper. Han befinner sig i en stugby i Mavas, ca en mil från norska gränsen. På grund av vädret kan ambulanshelikoptern ej ta sig till platsen. Polisens fjällräddare kommer därför att ta sig till platsen med skoter. Räddningstjänst enligt lagen om skydd mot olyckor inledd av vakthavande befäl på ledningscentralen.
Uppdatering 06:00: Fjällräddarna var framme hos mannen strax efter 05:00. En ambulanshelikopter ska göra ett nytt försök att ta sig till platsen, annars blir det transport med skoter till närmsta väg och en mötande ambulans.

02:30 - Lugn natt i länet än så länge. Polisen har inget nytt att rapportera om.

06:00 - Inget nytt att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen