Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 mars 19.15

02 mars 18.33, Trafikolycka, singel, Kävlinge

Lastbil kör i diket och välter, E6 Hofterup.

En singelolycka inträffar i södergående körriktning på E6 i höjd med Hofterup där en lastbil kolliderar med ett räcke för att sedan köra i diket och sedan välta. Olyckan orsakar inledningsvis stopp för trafiken i båda körriktningar. Det är okänt om någon kommit till skada. Polis skickas till platsen för kontroll.

Uppdatering kl. 19.05: Räddningsarbete pågår på platsen, föraren av lastbilen blir omhändertagen av personal från räddningstjänst och ambulanssjukvård. Förarens skadestatus är i nuläget okänd.

Lastbilen, en dragbil med släp, är lastad med styckegods av okänd sort. Lasten är inte att anse som farligt gods. Lastbilens bränsletankar läcker diesel, något som räddningstjänstens personal arbetar på att åtgärda.

Bärgningsarbetet av lastbilen förväntas ta viss tid, då både bärgningsbil och lyftkran är nödvändigt. Det går i nuläget inte att lämna någon prognos på hur lång tid bärgningsarbetet kommer att ta.

E6 är fortsatt avstängd i båda körriktningarna.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen