Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 mars 22.43, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Händelser i Norrbotten mellan 22:00 och 03:00.

23:26 - Försvunnen person, Vittangi
Polisen söker efter en man i 25-årsåldern som lämnat sitt hem runt 20:00 för att gå till en stuga. Mannen har ringt till anhöriga och sagt att han gått vilse efter vägen och anhöriga kontaktar polisen runt halv tolv. Polispatruller och polisens fjällräddare söker just nu efter mannen. Vakthavande befäl på polisen har inlett räddningstjänst enligt lagen om skydd mot olyckor.

Uppdatering, mannen återfanns vid 04 tiden gåendes längs ett skoterspår, mannen var efter omständigheterna vid god vigör.

00:13 - Misshandel och grov stöld, Boden
Samtal inkomer från en adress i centrala Boden från en man som blivit misshandlad i sin bostad. En polispatrull har varit på platsen och tagit upp en anmälan gällande misshandel och grov stöld samt hållit förhör med målsägaren.

00:31 - Hemfridsbrott, Kiruna
En anmälare på en adress i centrala Kiruna kommer hem och hittar en okänd man utan byxor som sover i deras säng. En polispatrull skickas till platsen och avvisar den berusade mannen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen