Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 mars 00.30, Mord/dråp, försök, Linköping

Komplettering till notisen om försök till mord alternativ grov misshandel i Linköping.

Kl 19.30 kallades polisen till ett bråk i anslutning till McDonalds på Drottninggatan i Linköping. På platsen fanns många personer. En man i 17-årsålden har fått stickskador i buken och har förts till sjukhus med ambulans. Polisen utreder händelsen som försökt till mord alternativt grov misshandel. Ingen misstänkt är i nuläget frihetsberövad. Polisen vill komma i kontakt med personer som har uppgifter att lämna i ärendet.

Målsägaren i ärendet har vårdats klart på sjukhuset och är förhörd av polisen. Han visade sig inte vara allvarligt skadad. Enligt förundersökningsledaren kvarstår dock brottsmisstankarna. I övrigt kan vi inte lämna någon ytterligare information.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen