Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 mars 05.59, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon. Enligt vakthavande befäl på ledningscentralen en lugn polisiär natt i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman.

00.47 Göteborg, trafikolycka
På Angeredsleden har en bil kört in i ett vägräcke. Ingnen person skadad i olyckan men föraren saknar körkort och rapporteras för olovlig körning

00.03 Vara, rattfylleri
På riksväg 47 vid Helås stoppar polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 45-årsåldern misstänkt för rattfylleri och rapporterades också för grov olovlig körning.

03.17 Göteborg, rattfylleri
När polispatrull skulle stoppa och kontrollera en bil på Lergöksgatan stannade den inte utan fortsatte. Efter ett kortare förföljande stannade bilen. Föraren som var en man i 35-årsåldern misstänks för rattfylleri.

05.38 Göteborg, inbrott
Polis kallades till en lägenhet på Husargatan som utsatts för inbrott. Någon kastat in en sten genom glaset i balkongdörren och kommit in i lägenheten. Okänt vad som stulits. Ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen