Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 mars 08.49

20 mars 07.46, Trafikolycka, Jönköping

Trafikolycka med flera bilar i Huskvarna.

07.33 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka i korsningen Frejagatan / Tommenåsgatan i Huskvarna, Jönköpings kommun. Två eller tre bilar hade kolliderat, varav en ska ha varit parkerad.

07.39 Polis på plats. Ingen var allvarligt skadad, men en person klagade på nacksmärtor. Det var väldigt halt väglag på platsen. Två bilar behöver bärgas.

08.02 Två personer har förts till sjukhus med ambulans. De klagade på nacksmärtor. Det var tre bilar inblandade, varav en stod parkerad. Det är de två bilar som kördes som behöver bärgas.

08.45 De personer som har förts till sjukhus var två kvinnor, i 30- respektive 40-årsåldern. Dessutom var en liten pojke inblandad, men han var helt oskadd. Polisen har lyckats få tag i den man som äger den parkerade bilen som blev skadad i olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen