Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 mars 13.22

20 mars 08.37, Sammanfattning dag, Jämtlands län

Sammanfattning för dagen

Östersund, Brand utan misstanke om brott, Klockan 06:21

Räddingstjänst och polis larmas till ett hotell i centrala Östersund med anledning av rökutveckling. Byggnaden utrymdes. Branden/rökutvecklingen har börjat i tvättstugan. Byggnaden är nu rökfri och samtliga personer har fått återgå till sina rum.

En person uppges ha andats in rök och kontrolleras på sjukhus.

Polisen skriver en anmälan, brand utan misstanke om brott.

 

Uppdatering lägesbild, Jämtland, Kl 10:28

Lugnt i Jämtland, inget att rapportera

 

Trafikolycka, Östersund, Kl 11:20

 

Polispatrull och ambulans åker till Lugnvik i Östersund med anledning av att en buss kört på en fotgängare. Personen som blev påkörd är lindrigt skadad, ont i ryggen. Övriga frågor om skadeläget får sjukvården svara på.

 

Polispatrull har skrivit en anmälan och hållt förhör på platsen. Bussen är tagen i beslag för teknisk undersökning.

 

Hammarstrand, Stöld/inbrott, Kl 12:07

Polispatrull varit på plats vid ett hyreshus på Hammarvägen i centrala Hammarstrand. Där har under natten en okänd gärningsman krossat en ruta till ett cykelförråd och därefter gått in i fastigheten. Okänt i nuläget om något är tillgripet. Polispatrull har tagit upp en anmälan om stöld genom inbrott.

 

Ringa stöld, Östersun, Kl12:23

 

Polis åker till en matvarubutik i centrala Östersund då väktare stoppat en man som tillgripit varor. Polispatrullen skriver en anmälan om ringa stöld.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen