Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 mars 13.58

20 mars 08.39, Sammanfattning dag, Västernorrland län

Sammanfattning för dagen i Västernorrland

Västernorrland, Kl 08:39

Lugnt i hela området, inget att rapportera.

 

Trafikolycka, Örnsköldsvik, Kl 09:35

Polis och räddningstjänst larmas till rondellplan i Örnsköldsvik med anledning av en trafikolycka. Initiala uppgifter är att det ska vara tre fordon inblandade, varav en lastbil. Oklart skadeläge.

Uppdatering Kl 12:06

Klockan 11:25 lämnar polispatrull platsen. Då har bärgare varit på platsen och bärgatr inblandade fordon. Ingen uppges vara skadad. Polis skriver en anmälan, ingen misstanke om brott.

 

Ringa stöld, Sundsvall, Kl 11:32

Väktare ringer då de stoppat en kvinna i en klädbutik i centrala Sundsvall. Kvinnan är i 30-års åldern. Polispatrull har hållt förhör med misstänkt och vittne på platsen. Polispatrullen har även tagit upp en anmälan om ringa stöld.

 

Rattfylleri, Sundsvall, Kl 12:57

Polispatrull stoppar och kontrollerar en bil vid Birsta i Sundsvall. Föraren, en man i 70-års åldern, misstänks för rattfylleri och tas med för provtagning. Föraren blåste 0,7 promille i bevisinstrumentet. Polispatrull skriver en anmälan, förhör samt körkortsomhändertagande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen