Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 mars 15.13, Stöld, försök, Jönköping

Misstänkt åldringsbrott, Gränna.

13:17 Polisen kontaktades av boende på Gärdesvägen i Gränna med anledning av ett misstänkt åldringsbrott. En man i 70-årsåldern upptäckte tidigare i morse att han hade en okänd man i sin hall som letade igenom ytterklädersfickorna. När den boende frågade var han gjorde där svarade han att han var från hemtjänsten och lämnade sedan lägenheten.

Det är inte fastställt om mannen fick med sig något från lägenheten. Fler boende i trapphuset uppgav att en man med samma utseende knackat på hos dem under förmiddagen men har inte släppts in.

Polisen är intresserad av att komma i kontakt med flera personer som eventuellt blivit utsatta för samma sak eller sett mannen.

Mannen beskrivs som kraftigt byggd och ganska lång. Han bedöms vara 50 år gammal och var idag klädd i brunaktiga kläder.

Har du uppgifter att lämna, eller själv har blivit drabbad, kontakta polisen via 114 14, eller via 112 om det är ett pågående brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen