Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 mars 19.58

20 mars 17.08, Olaga hot, Malmö

Södra Förstadsgatan. Hotfull man.

En man uppträder och uttrycker sig hotfullt utanför Triangelns köpcenter i Malmö. Mannen ses därefter gå in i köpcentret.  Det finns inga uppgifter om att mannen ska vara beväpnad. Polis larmas till platsen.

Polis är på plats med ett flertal resurser, däribland regional förstärkt insatsstyrka och helikopter. Köpcentrets samtliga in- och utgångar är bevakade av polis, besökare i köpcentret är ombedda att bege sig till närmsta utgång och följa Polisens instruktioner.

Köpcentrets samtliga lokaliteter genomsöks metodiskt av polispersonal.

Polisen har ett bra signalement på aktuell man och har goda förhoppningar att hitta honom om han befinner sig i köpcentret eller i närområdet.

Det finns i nuläget ingen bestämd brottsrubricering i ärendet.

Uppdatering kl. 18.59: Polisen avbryter sin insats. Köpcentret och dess garage är nu genomsökt utan att aktuell man anträffades.

Uppdatering kl. 19.57: Polisen upprättar anmälan om olaga hot mot grupp. Just nu finns det ingen misstänkt i ärendet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen