Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 mars 21.10

20 mars 20.23, Rån väpnat, Vänersborg

Rån i bostad i Frändefors.

Polisen får in ett samtal från en person som uppger att han blivit rånad. Händelsen har ägt rum i en bostad i Frändefors. Två okända män har tilltvingat sig nycklar till en bensinstation eller liknande som finns i närheten.  

Telefonören uppger att han och någon till blivit hotade med pistolliknande föremål av två okända maskerade män. De två rånoffren har därefter blivit bundna med någon typ av buntband. Telefonören uppger vidare att han/de precis tagit sig loss och då kontaktat polisen.

De två gärningsmännen tillgripit pengar från offren, de båda gärningsmännen och även varit inne i ett vapenskåp men inte tillgripit några vapen.

Det är oklart om det finns ytterligare gärningsmän/fordon. Troligen har gärningsmännen tagit sig till platsen dit nycklarna går som finns vid Riksvägen.

Kl 20.40: Polis på platsen för rånet. Har kontakt med rånoffer.  

Ingen person har fått fysiska skador, inget vapen har avlossats. Ingen är för närvarande gripen. Polisen söker i närområdet efter gärningsmännen och ett eventuellt fordon.

Platsen för rånet kommer att spärras av för en teknisk undersökning. Polishelikopter finns i området. 

Tips till polisen! Ring 114 14

Händelsen uppdateras inte mer i kväll.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen