Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 mars 02.35, Stöld/inbrott, Klippan

Två inbrott i centrala Klippan.

Två inbrott har anmälts i centrala Klippan under natten. Klockan 02.35 larmas polis till Storgatan där okänd gärningsperson har krossat en ruta till en massagestudio med hjälp av en sten. En uppringare berättar om en hög smäll. Efter kontroll på platsen kan patrullen konstatera ett inbrottsförsök.

Patrullen beordras vidare till Järnvägsgatan i närheten där ett fönster har krossats till ett konditori med hjälp av en sten. Det är en uppringare som berättar att man bland annat sett en krossad ruta. På plats konstateras fullbordat inbrott och en kassalåda är stulen. Det är oklart hur nära i tid händelserna har skett. Ingen gärningsperson är gripen.

Två anmälningar upprättas om försök till stöld samt stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen