Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 mars 08.01

21 mars 07.07, Rattfylleri, Dalarnas län

Under natten har tre st drograttfyllerister ertappats i Dalarna.

Den första, i Borlänge på Hesseliusgatan, kl. 00:50, där föraren, en man född 96, utöver misstanke om drograttfylleri och ringa narkotikabrott, också misstänks för brott mot knivlagen då han bar en kniv. En passagerare i bilen misstänks för vapenbrott då hon medförde en burk pepparspray.

Det andra fallet inträffade i Ludvika kl 02:29, på Grangärdevägen, där en polispatrull bestämde sig för att stoppa en bil som saknade registreringsskylt. Det visade sig att föraren, en man född 1968, dessutom saknade körkort och att han visade tydliga tecken på narkotikapåverkan. Det visade sig också att bilen var stulen varför mannen greps misstänkt för biltillgrepp, drograttfylleri och grov olovlig körning. en kvinnlig passagerare greps också misstänkt för biltillgreppet och narkotikabrott.

Det tredje ärendet upptäcktes 03.30 på E16 vid Ornäs i Borlänge. En bil stoppades där föraren, en man född 1998, visade tydliga tecken på narkotikapåverkan varför han medtogs för provtagning miistänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott bestående i eget bruk. Både föraren, och en kvinnlig passagerare misstänks dessutom för narkotikabrott genom innehav då de bar med sig påsar med mindre mängd misstänkt narkotikaklassade preparat.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen