Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 mars 08.46, Övrigt, Sandviken

Med anledning av mordet i Sandviken söker polisen kontakt med personer som har vistats vid Nya bruket mellan kl 22.00 och 23.00 den 26/2.

Vi tror att det kan finnas fler personer som har sett något den aktuella kvällen och som kan tillföra utredningen viktiga uppgifter. Du som inte har varit i kontakt med polisen tidigare och som rört dig kring Skolgatan, Seegatan, Barrsätragatan och Fredriksgatan på mordkvällen, kontakta polisen på telefon 114 14 och hänvisa till mordet i Sandviken.

Utredningen kring mordet pågår med sedvanliga utredningsåtgärder. Det är därför viktigt för polisen att få allmänhetens hjälp i form av tips och iakttagelser för att bekräfta eller avfärda de uppgifter som kommer fram i ärendet. Alla iakttagelser betydelsefulla i arbetet, även om de kan verka oviktiga för den enskilda personen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen