Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 mars 12.41

21 mars 09.31, Stöld, Karlstad

Kl 08:28 upptäcks att en bil stulits under natten, ur ett garage på Långövägen i Marieberg.

Bilen är en svart Lexus med reg. nr: KYE627

Uppdatering 10:20.                                                                                                                                                     Den stulna Lexusbilen har varit inblandad i en trafikolycka på Ågatan, centralt i Fagerås i Kil. Enligt initiala uppgifter ska tre bilar varit inblandade i kollissionen. Den stulna bilen och ytterligare en bil, har smitit från olycksplatsen i riktning mot E45.

Inga personskador har rapporterats i anledning av trafikolyckan.

Uppdatering 12:30.                                                                                                                                                     Det är nu klarlagt att den andra bilen som lämnade platsen också är stulen. De är en grå VW-buss Caravelle, med reg. nr: CDJ498. I den tredje bilen som var inblandad i sammanstötningen fanns personer som identifierat VW-bussen som deras arbetsfordon, och som stulits tidigare under morgonen i Kil. De stannade på platsen för att konfrontera föraren, men den bil de färdades i påkördes av VW-bussen då den och den andra stulna bilen lämnade platsen.

De stulna bilarna har ännu inte anträffats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen