Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 mars 07.01

22 mars 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

23.11 Göteborg, försök till mord/dråp
Polis larmas till Ståthållaregatan i Kungsladugård med anledning av bråk i en lägenhet. I lägenheten anträffas två män knivskurna och de körs till sjukhus för vård. De är båda misstänkta och målsägare. Av okänd anledning har de kommit i bråk med varandra. Lägenheten spärras av i avvaktan på teknisk undersökning.

03.41 Hisingen, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Godsgatan med anledning av att en parkerad lastbil brinner. Orsaken visade sig vara ett teknisk fel i batterilådan.

04.08 Kode, singelolycka
I korsningen länsväg 624 - länsväg 616 intgräffar en singelolycka med en lastbil. Föraren slår huvudet i vindrutan och blöder. han körs till Kungälvs sjukhus för vård. Det uppges vara väldigt halt på platsen. Trafiken flyter på igen vid 05.40-tiden.

05.18 Borås, drograttfylleri
På riksväg 41 vid Kråkered stoppas en kvinnlig bilist för kontroll. Hon misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

05.57 Ödsmål, singelolycka
På länsväg 770 är det en busschaufför som glider ner i ett dike och slår huvudet i vindrutan. han körs till Kungälvs sjukhus för vård. Chauffören var ensam i bussen. Det uppges vara väldigt halt på platsen.


 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen