Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 mars 08.09, Sammanfattning vecka, Heby

Polisrutan för Heby

                                 POLISRUTAN Heby kommun 

 

Du har väl inte glömt uppmaningen i förra rutan att se över dina sommardäck.

Minsta mönsterdjupet ska vara 1,6 mm. Jag skrev också att vi ska ha ”kvällsöppet” på Poliskontoret den första tisdagen i varje månad. Det första tillfället blir den 3 tredje april kl. 15-18. Övriga tisdagar kommer våra öppettider vara 11-14.

 

Redovisning av några av brotten som anmälts den 8/3-20/3: 

 

Heby: En man greps misstänkt för inbrott i förråd. Vi hittade stöldgods i mannens lägenhet. En man avled i samband med en trafikolycka mellan två bilar på RV 72. Föraren av den andra bilen är misstänkt för vårdslöshet i trafik. 

 

Tärnsjö: Två personer är misstänkta för narkotikabrott. Inbrott i ett hus i Kerstinbo. En ung man har blivit hotad med kniv. Gärningsmannen försökte tilltvinga sig bilnycklar. I samband med ett bråk blev en kvinna misstänkt för misshandel. 

 

Östervåla: En bil stals på Torgvägen. Bilen är anträffad och en man är misstänkt för brottet. Inbrott i en bil som var parkerad på Torget.

 

Harbo: Inbrott i en bostad på Jan Ersvägen. 

 

Morgongåva: En man är misstänkt för grov olovlig körning. Stöld av en stereo från ett gruppboende.

 

Nu återstår bara att önska DIG en Glad Påsk och glöm inte att lätta på gasen i helgtrafiken!

 

Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen