Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 mars 14.07

22 mars 13.58, Misshandel, Gislaved

Man gripen, misstänks för olaga hot och misshandel.

11:19 Polis och ambulans larmades till en mindre ort i Gislaveds kommun med anledning av en misshandel. En man skulle ha hotat och misshandlat en kvinna i hennes bostad. Kvinnan kunde ta sig ut ur bostaden och larma polis.

Flera patruller beordrades till adressen men under patrullernas framkörning lämnade mannen lägenheten och gick därifrån till fots.

11:51 Polisen var på plats och fick kontakt med kvinnan. Hon hade inga allvarliga fysiska skador och ambulansen återkallades.

En sökinsats efter mannen påbörjades och flera patruller sökte i närområdet. Mannen anträffas utomhus klockan 12:34 och greps.

Han fördes in till polisstation där han kommer förhöras. Han misstänks för grovt olaga hot, hemfridsbrott och misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen