Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 mars 21.54, Stöld, Gislaved

Två personer gripna, misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

17.40 En man observerades sitta och sova i en personbil i Gislaved. Bilen stod konstigt till, och hade stått på platsen länge. Polis åkte dit för att kontrollera mannen, som var i 45-årsåldern. I bilen hittade de en plånbok, innehållandes ett körkort och bankomatkort till en annan person. De hittade också misstänkt stöldgods och narkotika i bilen.

17.57 En personbil hittades stående trafikfarligt till på länsväg 545 i Reftele, Gislaved. Bilen anmäldes stulen tidigare under dagen, i ett annat län. Bilens ägare visade sig vara samma person som är ägare till den stulna plånboken som påträffades på mannen i 45-årsåldern.

18.47 Mannen i 45-årsåldern grips, misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel samt narkotikabrott.

20.22 En polispatrull såg en man i 30-årsåldern som stod och liftade på länsväg 545 i Reftele. Efter att ha kontrollerat mannen visade det sig att han hade på sig bilnycklarna till den stulna bilen.

21.25 Mannen i 30-årsåldern grips misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Den stulna bilen återlämnades till ägaren.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen