Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 mars 05.55, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Tommy Nyman.

01.13 Lysekil, brand i tobaksaffär
På Kungsgatan har det brunnit i en tobaksaffär. Räddningstjänsten fick bryta upp en dörr för att komma in i butiken. Branden relativt snabbt släckt. En person hade andats in rök men behövde inte åka med ambulansen. Det är i nuläget oklart vad som orsakat branden men vittnen har hört glaskross strax innan det började brinna. Polisen har spärrat av brottsplatsen för en teknisk undersökning och inlett en förundersökning om mordbrand. 

01.53 Vårgårda, inbrott i butik
I Ljurhalla har någon tagit sig in i en ICA-butik genom att borra upp hål i taket. När polisen kommer till platsen finns ingen kvar. Polishund får upp spår efter två personer som leder ut mot riksväg 42. Troligen har de där lämnat platsen i en bil. Ingen gripen. Oklart vad som är stulet. 

03.18 Kållered, inbrott
I Kållereds Centrum har det varit inbrott i en godis/tobaksbutik. Okända personer har krossat en ruta och tagit sig in. I butiken har en okänd mängd tobak stulits. En svart SUV har setts lämna platsen i hög hastighet. Polisen har sökt efter tjuvarna med flera enheter men ingen har ännu gripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen