Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 mars 15.47

23 mars 11.30, Trafikbrott, Malmö

Östra Rönneholmsvägen. BIlförare som avvek från polispatrull.

En polispatrull skulle stoppa och kontrollera en bil i centrala Malmö. Föraren av bilen valde att försöka köra ifrån patrullen och ett kortare förföljande inleddes. Bilen stannade vid Östra Rönneholmsvägen och föraren avvek från platsen. Efter en stunds sökande med bland annat hund, anträffades den misstänkte föraren i ett trapphus i närheten. Föraren är en 16-årig pojke och han är initialt misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Det kan tillkomma fler brottsmisstankar i ärendet.

Uppdatering: Bilen skall ha krockat med en bänk i korsningen Maribogatan och Kronborgsvägen och kommer att tas i beslag.

15.30 Den misstänkte pojken hade gömt sig på en vind i en fastighet i närheten och anträffades av en hundpatrull. I samband med att bilen undersöktes anträffades en skarp patron och en anmälan om vapenbrott upprättades.

Det framkom att pojken var efterlyst enligt Lagen om vård av unga.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen