Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 mars 18.19

23 mars 14.16, Försvunnen person, Umeå

Hjältevägen, 68-årig dement man försvunnen

Uppdatering kl 18:17

Den försvunne mannen är kl 18:07 anträffad av en polispatrull i ett trapphus på Gluntensväg. Mannen var vid god vigör och skjutsades hem till bostaden.

------------------------------

Mannen är försvunnen sedan 11:15-tiden och har sökts av anhöriga innan polisen kontaktas. Mannen har tidigare försvunnit och då anträffats på Nydala. Mannen är dåligt klädd. Han har pga sjukdom mycket svårt att prata.

Mannen var vid försvinnandet klädd i blå fleecejacka, svarta byxor, svarta skor och en mössa med lampa på. Han är så dement att han kan ha tagit vägen vart som helst.

Har du sett mannen kontakta polisen på tfn 114 14 med dina iakttagelser. Har du mannen inom synhåll - håll kontakten och ring polisens ledningscentral i Umeå via 112.

Uppdatering kl 17:35

Vi har inte hittat mannen ännu. Vi är mycket angelägna om att få in tips om du tror att du har sett mannen. Just nu är sex polispatruller engagerade i ärendet.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen