Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 mars 11.39

23 mars 17.10, Trafikolycka, Lerum

Två bilar har kolliderat på Härskogsvägen

Räddningsinsats pågår på platsen och ambulanshelikopter är kallad till platsen. Ännu okänt skadeläge. Vägen helt avstängd för trafik.

Uppdatering kl 17.47
Enligt nya uppgifter från platsen är det två personbilar som kört in i ett lastbilssläp som släppt från en lastbil i en kurva. Vägen är fortsatt avstängd vid olycksplatsen. Två personer kommer att köras i ambulans från platsen.

Uppdatering kl 23.00
Två personer avled i samband med olyckan. Det var förarna i de båda personbilarna. Anhöriga är underrättade.

Uppdatering 24/3 kl 11.20.
Enligt första undersökningen av trailersläpet har det inte lossnat från dragbilen innan olyckan. Det är en snäv kurva på olycksplatsen där framdelen på släpet kommit över på fel körbana och träffat de båda personbilarna. I nuläget är anmälan är upprättat om misstänkt vårdslöshet i trafik. Olyckan kommer att utredas av trafiksektionens utredningsgrupp.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen