Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 mars 07.42

23 mars 22.19, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Händelser i länet fram till 03:00.

20:34 – Rattfylleri, Älvsbyn
En kvinna i 40-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri efter att ha stoppats av en polispatrull i centrala Älvsbyn. Hon fick följa med patrullen för provtagning och förhör. 

21:09 – Rattfylleri, Töre
En man i 35-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning efter att ha stoppats av en polispatrull på E4 i höjd med Töre. Han fick följa med patrullen för provtagning och förhör.

22:30 - Försök till rån, Luleå
Samtal inkommer från en vårdnadshavare som berättar att en pojke under 15 år tidigare under kvällen utsatts för ett försök till personrån inne i centrala Luleå. Två okända gärningsmän har hotat pojken kniv, de har dock inte fått med sig några pengar eller värdesaker. Målsägaren skadades inte fysiskt.

22:53 – Misshandel, Kiruna
En man har blivit misshandlad på en fest i en bostad i centrala Kiruna. En polispatrull har varit på platsen och tagit upp en anmälan och målsägaren har åkt till akuten för att se över sina skador i ansiktet. Ingen gripen i ärendet.

23:41 - Fylleri, Boden
En man omhändertagen på grund av berusning i centrala Boden.

00:41 - Våldsamt motstånd, Piteå
En man i 20-årsåldern är misstänkt för våldsamt motstånd efter att satt sig till motvärn mot en ordningsvakt som omhändertog honom på grund av hans berusning på en krog i centrala Piteå.

00:45 - Fylleri, Gällivare
En man omhändertagen på grund av berusning på en krog i Gällivare.

01:06 - Fylleri, Luleå
En man omhändertagen på grund av berusning på ett hotell i Luleå.

02:30 - Brand, Haparanda
En bil som brinner. Ska enligt initiala uppgifter stå nära en byggnad samt en husvagn. Räddningstjänst och polis på väg till platsen.

 Uppdatering av Peder Jonsson

03:21 Älgolycka i Bensbyn, Luleå. Inga personskador. Eftersöksjägare utkallad.

I övrigt en efternatt utan akuta händelser.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen