Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 mars 07.00, Sammanfattning natt, Hallands län

Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesman är Tommy Nyman.

22.04 Falkenberg, rattfylleri m.m.
När polispatrull skulle stoppa en bil i centrala Falkenberg stannade inte föraren utan körde vidare. Efter ett kortare förföljande kunde bilen stoppas. Förare var en man i 20-årsåldern. Han misstänks för rattfylleri och att inte ha stannat på polismans tecken.

22.52 Halmstad, narkotikabrott
Polispatrull kontrollerade en man i 30-årsåldern på Karl XI väg. Han misstänktes vara narkotikapåverkad och patrullen hittade även narkotika på mannen. Han misstänks för eget bruk och innehav av narkotika.

00.15 Halmstad
En kvinna som tidigare under kvällen utsattes för en väskryckning på Vallås ser en moped och två personer som hon sätter i samband med brottet. Denna iakttagelse görs på Brogård. Efter en stunds sökande kan polispatrull gripa två unga män och en moped tas i beslag. De är misstänkta för väskryckningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen