Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 mars 08.17

24 mars 17.10, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Händelser i länet fram till 03:00.

15:44 - Rattfylleri, Kalix
En man i 75-årsåldern är misstänkt rattfylleri efter att ha kontrollerats av en polispatrull eftersom han kört in i en plogvall. Mannen fördes även till sjukhus med ambulans på grund av smärta i ryggen.

19:29 - Grov olovlig körning, Älvsbyn
En man i 20-årsåldern är misstänkt för grov olovlig körning efter att ha stoppats av en polispatrull i Älvsbyn.

22:00 - Fjällräddning, Tjuonajåkk, Gällivare
Man i 40-50-årsåldern som ramlat och brytit benet i en bastu. På grund av att det är för dåligt väder för att kunna landa med helikoptern så kommer polisens fjällräddare att ta sig till platsen för att undsätta mannen.

23:43 - Missbruk av urkund, Kiruna
En man i 18-årsåldern är misstänkt för missbruk av urkund efter att ha använt en annan persons körkort för att försöka komma in på en krog i Kiruna.

Uppdatering av Peder Jonsson angående fjällräddning Gällivare.

Vid halvfyra på morgonen når fjällräddare fram till den skadade mannen. De för honom till Pirttivuopio där ambulans möter upp vid halvsju på morgonen. Mannen förd till sjukhus, frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen