Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 mars 07.33

24 mars 22.55, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

00:53 Olovlig körning a-traktor, Umeå

 

Polispatrull stoppar och kontrollerar en a-traktor, i samband med stoppet uppstår misstanke om att a-trakotrn inte är i det skick den ska vara och det utförs en flygande inspektion. Föraren en pojke i 15-18års åldern misstänks för olovlig körning.

 

01:18 Våldsamt motstånd samt våld mot tjänsteman, Umeå

Polis kallas till en krog i Umeå med anledning av att ordningsvakter på plats omhändertaget en man i 70års åldern för fylleri. Innan patrullen kommer till plats blir mannen våldsam och han misstänks i samband med det för våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd, mannen medtas till stationen för tillnyktring

Uppdatering av Peder Jonsson

00:47 Trafikolycka Åsele.

Personbil som ska ha kört på en fotgängare som gått på bron över Ångermanälven, därefter lämnar bilen platsen. Den påkörde förd till sjukhus, personen är förhörd av polis om händelsen. Frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården. Tack vare uppmärksamma vittnen påträffas föraren, en man, vid halvfyra-tiden på morgonen. Föraren tas med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för rattfylleri, vållande till kroppsskada samt smitning från trafikolycka. Bilen tagen i beslag för teknisk undersökning. Ärendet utreds vidare vid lokalpolisområdet.

Fyra personer omhändertagna under natten för fylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen