Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 mars 06.24

25 mars 01.01, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Sammanfattning av nattens händelser i länet

Kl 00:05 - Narkotikabrott, Strandgatan 12, Örnsköldsvik

Polis larmas till adressen med anledning av att två personer är påtagligt påverkade av narkotika. Polis på platsen omhändertar 2 personer som är misstänkta för ringa narkotikabrott (eget bruk). polis anträffar också en mindre mängd narkotika på en av de misstänkta varvid denna person också misstänks för innehav.

Kl 00:37 - Drograttfylleri / Ringa narkotikabrott, E14 Torpshammar, Ånge

Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil, förare misstänks för drograttfylleri då han uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan. Även en passagerare i bilen misstänks för ringa narkotikabrott (eget bruk). Personerna medtas för provtagning. De misstänkta är män i 20 års åldern.

Kl 00:37 - Fylleri, Esplanaden 14, Sundsvall

Polispatrull anträffar en påtagligt berusad person på adressen, personen sätter sig till motvärn när hen skall omhändertas varvid patrullen belägger personen med handfängsel för att säkra transporten in till polisen där personen får sova ruset av sig. Personen är ej misstänkt för något brott.

 

Resten av kvällen / natten har varit lugn, en del fyllor och ordningshållning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen