Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 mars 01.44, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning natt, Östergötland

Regionsledningscentralen i region Öst har under tiden 22:00-05:00 hanterat 105 händelser. 1 person greps i Motala och 23 personer har omhändertagits i Jönköpings- och Östergötlands län. Natten har varit  en ordinär lördags natt som präglats av ordningsstörningar som till stor del orsakats av berusade personer.

Noterbart

Kl 20:41 inkom samtal från en bostad i centrala Motala. En kvinna i 30-årsåldern har av en man i 50-årsåldern blivit utsatt för ett mordförsök. De båda är kända för varandra. Kvinnan fördes till sjukhus för kontroll, men uppvisade inga allvarliga skador. Mannen greps av polis i bostaden. Förhör med den misstänkte fördröjdes med anledning av berusning.

I övrigt lämnas för stunden inga närmare kommentarer om händelsen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen