Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 mars 05.10, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt, Jönköpings län

Regionsledningscentralen i region Öst har under tiden 22:00-05:00 hanterat 105 händelser. Ingen person har gripts i Jönköpings län och 23 personer har omhändertagits i Jönköpings- och Östergötlands län. Natten har varit  en ordinär lördags natt som präglats av ordningsstörningar som till stor del orsakats av berusade personer.

Noterbart

kl 22:04 inkom samtal från  en plats utanför Värnamo. Det grannar som upptäcker ett pågående inbrott hos sin granne. De ser obehöriga personer som befinner sig i grannens hus. Innan polis har kommit till platsen hinner gärningsmännen. Hundpatrull spårar med tappat spår och gärningsmännen lyckas fly. Det är i skrivande stund oklart vad som ev tillgripits.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen