Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 mars 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

17.37 Halmstad, övrigt
Räddningstjänst ambulans och polis larmas till Oljevägen i Halmstad hamn. På platsen har en oljecistern av okänd anledning exploderat under lossning av kabelolja. En lastbilschaufför skadas allvarligt och avlider av de skador han ådrog sig. En annan person får brännskador på benen och förs till sjukhus. Det bedöms som att olyckan även har stor miljöpåverkan då större mängd olja läckt ut ur den förstörda cisternen. Platsen är avspärrad och bevakas av polis i avvaktan på att en teknisk undersökning ska genomföras på platsen. Olyckan betraktas som en arbetsplatsolycka och den initiala brottsrubriceringen är misstänkt miljöbrott och vållande till ananns död.

23.22 Halmstad, inbrott
Ett inbrott i en villa på Doktorsvägen i Frösakull upptäcks. Ett fönster är uppbrutet. Okänt vad som stulits. Polisen ska göra en undersökning i villan under söndagen.

00.56 Halmstad, skadegörelse
På Sperlingsgatan har någon stuckit hål på däcken på nio parkerade bilar. Anmälan om skadegörelse. Ingen misstänkt gripen.

01.58 Kungsbacka, rattfylleri
På Arendalsvägen stoppar polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 35-årsåldern misstänks för drograttfylleri. Även bilen tas i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen