Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 mars 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

19.35 Borås, brand
Räddningstjänst och polis kallas till en lägenhetsbrand på Lars Kaggsgatan. Lägenheten som det brinner i är belägen på tredje våningen. Räddningstjänsten släcker branden. En kvinna som fanns i lägenheten körs i ambulans till sjukhus med rökskador. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är skriven.

23.46 Uddevalla, rattfylleri
På Kurödsvägen stoppar polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 20-årsåldern misstänks för drograttfylleri.

21.28 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis kallas till ett hotell vid Lindholmspiren där det brinner i ett rum på åttonde våningen. Hotellets sprinkleranläggning släcker det mesta av branden. Hotellet evakuerar initialt alla hotellgästerna under räddningstjänstens arbete på platsen. Branden har troligen startats av levande ljus. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är skriven.

00.01 Lidköping, inbrott
Polis kallas till en verktygsaffär på Kinnegatan där väktare upptäckt inbrott. Någon har tagit sig in i butiken genom ett hål i väggen. Okänt vad som stulits. Anmälan om inbrott i butiken

00.56 Göteborg, trafikolycka
På Kungsportsavenyn kolliderar två personbilar. Sammanlagt fem personer åker i bilarna. Två av dessa körs i ambulans till sjukhus med nackskador. De tre andra undersöks på plats av ambulanspersonal. Beträffande olyckan skrivs en anmälan om vårdslöshet i trafik.

01.24 Ale, rattfylleri
På E45:an vid Nödinge kolliderar två bilar. Ingen person skadas men en av förarna misstänks för rattfylleri genom påverkan av narkotika.

03.28 Borås, misshandel
Polis kallas till Stora torget där vittnen sett någon form av misshandel. På plats finns tre personer som misshandlats. En av dem har fått skärskador i ansiktet och han körs i ambulans till sjukhus. En annan man hjälps av polispatrull till sjukhus för mindre skador. Den tredje har blivit slagen och sparkad men inte i behov av sjukhusvård. Ingen gripen men det finns uppgifter som polisen kan jobba vidare med för att få fram en misstänkt.

05.20 Bollebygd, trafikolycka
Ambulans och polis kallas till Göteborgsvägen där en motorcykel kört in i en vägg. På motorcykeln åkte två personer. Båda körda i ambulans till sjukhus med allvarliga skador.

06.17 Göteborg, stöld
Polis kallas till Centralstationen där en ficktjuv stulit en telefon ur fickan på en person. Den drabbade sprang efter tjuven och fick tillbaka sin telefon. Ditkallad polis kunde sedan gripa tjuven som hölls kvar på platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen