Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 mars 13.09

25 mars 11.03, Uppdatering, Luleå

Ang. ärendet där en person avlidit efter att en polis avlossat sitt tjänstevapen.

Då polisens agerande i samband med händelsen utreds är det åklagare vid särskilda åklagarkammaren som leder utredningsarbetet. I den delen lämnas i nuläget ingen ytterligare information från Polisen.

Ang. ärendet rörande grov mordbrand och försök till mord.

Utredningsarbetet fortsätter under söndag med bland annat kompletterande tekniska undersökningar. Då dessa ärenden har samröre med ärendet där en person avlidit lämnas ingen ytterligare information under söndag. Jouråklagare är i nuläget förundersökningsledare.

Uppdatering 12:30

Jouråklagare har beslutat återföra förundersökningen för ärendet rörande grov mordbrand och försök till mord till Polisen.

Två skadade personer fördes till sjukhus för kontroll under lördagskvällen, frågor om deras hälsoläge hänvisas till sjukvården.

Rättelse 13:00

Frågor om hälsoläge besvaras inte av sjukvården i nuläget. Tidigast under måndag kan Polisen lämna besked om personernas tillstånd.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen