Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 mars 20.34

25 mars 18.40, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

Kvällens händelser i länet.

18:05 - Trafikolycka, Härnösand
Ett flertal samtal har inkommit om avåkningar och lastbilar som sitter fast i backar på E4 i höjd med Älandsbro. Ska enligt uppgifter vara väldigt halt på platsen. I nuläget inga kända personskador. En polispatrull på väg till platsen.
Uppdatering 20:32: Fordonen samt ett hästsläp bärgade från platsen. Polispatrullen skriver en anmälan anmgående trafikolycka utan misstanke om brott.

18:24 - Ringa narkotikabrott, Örnsköldsvik
En man och en kvinna i 25-30-årsåldens är misstänkta för ringa narkotikabrott, eget bruk, efter att ha kontrollerats av en polispatrull i centrala Örnsköldsvik.

19:04 - Trafikolycka, Timrå
Två bilar har krockat på E4 i höjd med Timrå. Enligt de initiala uppgifterna ska en bil ha kört in i en annan bakifrån och samtliga inblandade ska vara ute ur fordonen. Räddningstjänst, ambulans och polis på väg till platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen