Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 mars 05.11, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av händelser från kl 22.00 och 05.00 i Östergötlands län och Jönköpings län

NOTERBART I ÖSTERGÖTLAND

Vid 22.43 inkom larm om stöld av diesel från en lastbil i Svärtinge utanför Norrköping. En personbil sågs lämna platsen i riktning mot Norrköping. En polispatrull kunde sedan i området Herstaberg konstatera att aktuell bil kolliderat med en lyktstolpe och att de som färdats i bilen lämnat till fots. Efter spårning med hjälp av hundpatrull kunde sedan två misstänkta gripas. Det var två män 19 år resp 17 år. De frigavs sedan efter beslut av åklagare.

Vid 03.16 hämtades 4 personer till förhör i Norrköping efter att ha blivit misstänkta för stöld av koppar. Större mängd koppar taget i beslag i avvaktan på utredning.

NOTERBART JÖNKÖPING

Vid 03.15 inkom larm om inbrott på ett företag i Smålandsstenar. Gm har tagit sig in genom en vägg i syfte att komma åt ett kassaskåp. Inga mer uppgifter än så i skrivandets stund.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen