Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 mars 07.40

26 mars 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Tommy Nyman.

18.55 Dals Ed, brand
En villavagn brinner på Gröna Backe camping, inga uppgifter om personer på plats. Anmälan om brand ej misstanke om brott skrivs. Inga personskador.

02.04 Trollhättan, olaga intrång
Grannar hör att personer är nere i källaren och oroar sig för inbrott. Polispatrull kan på plats identifiera en man och en kvinna, båda i 30-årsåldern. De båda misstänks för olaga intrång och en anmälan skrivs. Inga tecken på inbrott.

04.30 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis åker till en rökfylld lägenhet på Ånäsvägen. Branden i en madrass släcks och polis skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Inga personskador finns uppgivna.

05.43 Öckerö, brand
Från äldreboendet Solhöjden kommer larm om brand, räddningstjänst, ambulans och polis till platsen. Enligt uppgifter finns flera personer i byggnaden. Något i köket har brunnit, oklart vad. Inga personskador rapporteras.
Uppdatering: Branden har startat som torrkokning, ingen person har kommit till skada. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen