Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 mars 08.53

26 mars 08.11, Narkotikabrott, Norrköping

Narkotikabrott i Norrköping.

04.59 en polispatrull mötte en bilist och bestämde sig för att vända om och stoppa bilisten för en rutinmässig fordons- och förarkontroll. När polispatrullen kom ifatt bilisten hade han stannat och gick till fots från bilen. Föraren kastade ifrån sig ett föremål, som senare visade sig vara bilnycklarna till bilen han kört.

05.24 mannen, som är i 35-årsåldern misstänks vara drogpåverkad och får följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri. Mannen har ett körkort som omhändertas av polisen.

06.24 polisen har genomfört en husrannsakan i bilen och då anträffat narkotika. Mannen blir därför misstänkt för narkotikabrott, innehav av narkotika.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen