Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 mars 14.47

26 mars 10.00, Försvunnen person, Bjuv

Försvunnen man, Norra Vram.

Polisen söker efter en 83-årig man som försvann från ett boende i Norra Vram tidigt i morse. Han sågs senast vid 5-tiden, har troligtvis gett sig iväg till fots och uppges kunna gå ganska långt. Mannen är 173 cm lång, har normal kroppsbyggnad, mörkt hår och bär blå byxor med rutig skjorta och vit t-shirt. Han går lätt framåtlutad och kan uppträda förvirrat. Det är möjligt att mannen saknar ytterkläder.

Polis söker i närliggande område, på platser där mannen kan tänkas befinna sig samt kontrollerar med bussbolag och sjukhus.

Tror du dig ha sett mannen? Vänligen kontakta polisen på telefon 114 14.

Uppdatering: Mannen har anträffats avliden ett par kilometer från boendet strax efter kl 14. Det finns ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen