Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 mars 05.56, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer några av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Tommy Nyman.

22.35 Göteborg, inbrott i villa
På Geteryggsgatan har någon under dagen tagit sig in i huset. Man har krossat ett fönster och sedan letat igenom hela huset. Det är i nuläget oklart vad som stulits. Polisen har varit och genomfört en brottsplatsundersökning. Ingen gripen.

22.42 Trollhättan, trafikolycka
På riksväg 44 i närheten av Hullsjömotet har en bilist kolliderat med en häst. Hästen hamnar i diket och avlider. Inga uppgifter om personskador. Totalstopp i trafiken under bärgningsarbetet.

01.40 Mölndal, drograttfylleri
På Lunnagårdsgatan stoppas en bilist för kontroll. I bilen färdas två män i 25-årsåldern som båda misstänks vara drogpåverkade. De tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri respektive ringa narkotikabrott.

02.53 Stenungsund, drograttfylleri
I Stora Höga stoppas en bilist av polisen. Förare är en man i 30-årsåldern som misstänks vara narkotikapåverkad. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen