Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 mars 07.00

27 mars 17.39, Försvunnen person, Tranås

Polisen söker efter en man i 50-årsåldern.

Polisen söker sedan förmiddagen i dag efter en man i 50-årsåldern hemmahörande i Tranås. Enligt uppgifter avvek mannen från sin bostad i Tranås vid 06.30 på tisdagsmorgonen och har inte varit på sitt arbete eller på andra kända platser under dagen.

Polis har sökt efter mannen på olika sätt, bland annat genom spaning på ett flertal platser och mobilpejling, men utan resultat och just nu deltar en helikopter i sökandet. Enligt uppgift kan mannen färdas i en blå bil.

Polisen söker nu allmänhetens hjälp att lokalisera mannen. Den som har uppgifter att lämna ombeds därför att ringa 114 14.

Uppdatering 2018-03-28, 07.00: Polisen har avslutat sökinsatsen efter att ytterligare information har inkommit och bedömts. Sökandet bedrivs nu med så kallad allmän spaning vilket betyder att alla poliser i yttre tjänst söker efter mannen i den reguljära yttre polisverksamheten. Det finns tecken som tyder på att mannen undviker kontakt med polisen och andra.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen