Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 mars 07.24

28 mars 00.23, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

19:37 Södra Lappland:

Polisen anträffar två personer i en lägenhet i en ort i Södra lappland. Kvinna i 40 årsåldern misstänks för narkotikabrott samt stöld. Man i 20 års åldern misstänks för narkotikabrott eget bruk. Båda medtas för provtagning. Mannen är dessutom efterlyst.

19:00 Skellefteå:

En Pojke får mota slag från slag från flera Jämnåriga Polisen upprättar en anmälan om misshandel. Händelsen utspelar sig i ett samhälle utanför Skellefteå.

20:30 Vännäs

Polispatrull stoppar en bil, föraren en man född 91 misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika och medtas för provtagning.

21:25 Lycksele

Samtal inkommer om ett bråk i centrala Lycksele. Ett äldre Par bråkar med flera bekanta. Polis patrull upprättar anmälan om misshandel och stöld.

23:30 Umeå

En gäst på en restaurang i Umeå blir hotfull och hotar personalen. Mannen är född 62 och blir omhändertagen av polispatrull. Han misstänks för hot mot tjänsteman.

00:06 Umeå

Polis Patrull stoppar en bil föraren en man född 98 misstänks för olovlig körning. Passageraren född 98 misstänks för narkotikabrott eget bruk och medtas för provtagning.

Uppdatering av Peder Jonsson

06:30 Trafikkontroll Robertsfors. Polis har genomfört en trafikkontroll på E4 vid Ånäset under morgonen. Samtliga kontrollerade utan anmärkning.

I övrigt en natt utan akuta händelser.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen